PROEF DE SEIZOENEN

PROEF DE SEIZOENEN

Geniet in ons restaurant van een diner dat a la minute voor u voorbereid is. Op onze menukaart vindt u diverse vlees- en visgerechten. Naast de kaart serveren wij een wisselend 3-gangen Chef’s menu. Het restaurant biedt 100 ruime zitplaatsen in een moderne & gezellige sfeer. Terwijl u geniet van uw diner kunnen de kinderen spelen in de speciaal ingerichte kinderkamer.

chef’s menu

3 gangen | 25 euro

Courgettesoep

Courgettesoep met gerookte kip en crème fraîche

Kalfssukade

Kalfssukade met truffeljus en kastanjechampignons

of

Zeebaars

Gebakken zeebaarsfilet met seizoen crème en peterselie olie

Vanille panna cotta

Met ijs van groene appel, bramensaus en koekkruimels

feesten-en-partijen
vier

Feesten en partijen

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor uw (bedrijfs)feest, vergadering, receptie of trouwerij? Het Kasteel van Batavia is een perfecte locatie! Onze sfeervolle ruimtes zijn geschikt voor groepen tot 250 personen.

relax

Op ons overdekte terras

Bestel uw favoriete drankje en geniet in goed gezelschap op ons heerlijke overdekte terras. Door de glazen omheining heeft u een mooi uitzicht op de zeedijk.

terras
vuurtoren
Sfeer

Jan de Jonge

Het restaurant ‘t Kasteel van Batavia combineert heerlijk eten en Westkappelse gastvrijheid met een fototentoonstelling van de Westkappelse fotograaf Jan de Jonge. Het is een selectie uit zijn nieuwe werk. De landschappen en kustgezichten die u in het restaurant ziet hangen zijn allemaal lokaal werk. Zo kunt u bijvoorbeeld met een blik uit het raam de zeedijk zien, waarvan Jan de Jonge een minimalistisch landschap maakte.<

Fotograaf Jan de Jonge heeft een passie voor het Zeeuwse landschap en de regionale Noordzeekust. En dat kan je dan ook zien in zijn werk. Verder houdt hij zich bezig met fotojournalistiek en reportage in de algemene zin van het woord. Alle werken zijn te koop, prijzen zijn te vinden op de kaartjes onder de foto’s. Andere maten zijn ook leverbaar, prijzen op aanvraag.

Bierkaart
Drankenkaart

onze locatie

Zuidstraat 143
4361 AH Westkapelle

openingstijden

In december, januari en februari zijn wij op maandag gesloten, met uitzondering van 25 december en 1 januari

Dinsdag t/m zondag:
Dagelijks geopend vanaf 11:00
Keuken open vanaf 12:00

contact

Info@kasteelvanbatavia.nl

0118 571 371

facebook

Café Kasteel van Batavia shared Brasserie de Boomgaard's post. ... Zie meerZie minder

Tip voor de zaterdagmiddag: de Kerst- en Doe markt bij Brasserie de Boomgaard bezoeken! Na een geslaagde dag gisteren gaan we weer vol energie verder! 30 marktkramen, workshops, indoor speeltuin, olie...

Bekijk op Facebook

©2017 All Rights Reserved. Met trots gemaakt door Floris! Marketing & webdesign